okt 18 2017

TTvW Hof van Twente komt met indoor triathlon challenge

In het sinds 1 oktober jongstleden in een nieuw pand heropende Bodyfit Lifestyle Markelo organiseert triathlonvereniging TTvW Hof van Twente in de wintermaanden een indoor triathlon challenge. “Om (tri)atleten in de wintermaanden de mogelijkheid te bieden om indoor te kunnen trainen is er in samenwerking met Bodyfit Lifestyle een challenge bedacht”, aldus Rudi Jansen, voorzitter van TTvW.

Frans Berghuis, eigenaar van Bodyfit Lifestyle zegt: “Er kan in ons pand niet gezwommen worden, daarvoor hebben we het roeiapparaat ingezet, om zo toch in de buurt van de spieren van het zwemmen te komen”.

 

De challenge voor dames en heren zal verdeeld worden over 3 categorieën: recreanten (beginners), gevorderden en triatleten. Het staat een ieder vrij om een categorie keuze te maken, passend bij het eigen niveau.

Alle categorieën werken de onderdelen af op tijd, waarbij de afstanden die dan worden afgelegd op worden geteld voor een totaalafstand. Van 1 november t/m 31 maart loopt de challenge, na die periode wordt er een winnaar bekend gemaakt. In alle categorieën zal er een winnaar zijn. Alle winnaars ontvangen een prijs. Rosiir uit Bathmen stelt voor alle 6 categorieën de volgende prijzen ter beschikking:

Hoofdprijs Rosiir waardebon t.w.v.        € 50,-

Telefoonarmband t.w.v.                             € 24,95

Sportvoedingpakket t.w.v.                        € 12,50

 

De challenge voor beginners bestaat uit 5 minuten roeien, 15 minuten fietsen en 5 minuten lopen. De gevorderden werken in dezelfde volgorde 10 minuten, 15 minuten en 10 minuten af. En de triatleten zullen nog iets langer aan de bak moeten, namelijk 10 minuten, 20 minuten, 15 minuten.

 

Leden van TTvW Hof van Twente en Bodyfit Lifestyle kunnen zich aanmelden via bodyfit.markelo@gmail.com, of persoonlijk bij Frans. Voor meer info daarover kunt u terecht op www.bodyfitness.nl Mocht je willen deelnemen aan de challenge en ben je nog geen lid? Meld je dan alsnog aan en kom fit de winter door.