Fietsen

Wegseizoen 2019 bijna open

In maart kan er door een groep op de zaterdag en/of zondag gefietst worden. Een en ander zal dan via de groep Whatsapp worden gecommuniceerd zoals wanneer en waarheen. Een ieder die zich hier bij aan wil sluiten is welkom. Vertrek zal dan meestal zaterdag in de middag zijn , en zondag in de ochtend. We vertrekken normaal vanaf de parkeerplaats van het zwembad “De 5 heuvels” Markelo.

 De donderdag fietstrainingsavond:
Vanaf donderdag 21 maart is de eerste trainingsavond. De eerste twee donderdagen starten we i.v.m. het beschikbare dag licht om 18:15 uur. Start vanaf de parkeerplaats van het zwembad “De 5 heuvels” Markelo.

Vanaf 4 april zijn de vertrektijden op de donderdagen om 18:45 uur.
In het naseizoen vertrekken we op 5 en 12 september wederom om 18:15 uur om de laatste donderdag gezamenlijk af te sluiten met een hapje en een drankje bij de Pot of ergens anders.

Heb je nog nooit meegefietst? Kom gerust en maak kennis met ons.
We verwachten wel dat als je erbij blijft je ook lid wordt van de vereniging. Afhankelijk van de opkomst gaan we met 1 of 2 groepen fietsen.
Bij normale  deelname maken we 1 groep waarbij we trachten het tempo aan te passen aan een ieder. Het motto is nog steeds;
! Samen uit samen thuis op een veilige manier.
We zullen ook dit jaar wederom pogen wat meer variatie te gaan inbouwen.
Naast de gewone duurfiets avonden waarmee we de eerste weken opstarten om de conditie weer wat op pijl te krijgen, zullen we bv een interval avond, vaartspel avond, een klim avond, een kat en muizen avond, waaier rijden etc gaan plannen.
Niets moet, en alles mag zolang de veiligheid niet in gevaar komt.

Meld je aan via secretaris@ttvw.nl en laat hier je naam en 06…… achter zodat we je toe kunnen voegen aan onze “Fiets groep TTvW” Whatsapp. Met deze Whatsapp wordt je op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen of afgelastingen. Ook kan hier gebruik worden gemaakt om op andere dagen een fietsafspraak te regelen onderling.

Het fietsen met een helm is verplicht.
Ligsturen mogen bevestigd zijn maar niet worden gebruikt tijdens deze trainingsavonden. Alle uitstekende delen dienen te zijn afgedopt.
Fietsen bij onze groep gebeurt op strikt eigen verantwoording.

We raden aan om altijd een gereedschap setje bij te hebben met een reserve binnenband zodat een eventuele lekkage onderweg verholpen kan worden.

Tot ziens op onze trainingsuren.

P.s. Wij hebben tevens een samenwerking met Wielertourclub Markelo, informeer bij onze secretaris naar de mogelijkheden.

Geef een reactie