Fietsen

Fietstrainingen 2023

Met ingang van 2023 wordt er helaas niet meer wekelijks getraind.

Trainingen en initiatieven om samen te trainen worden in de “fiets groepsapp” gedropt. Zit je nog niet in die groep? Mail even naar secretaris@ttvw.nl en Mieke zal je opnemen in de groep.

Geen lid en wil je een meefietsen?

Meefietsen en kijken of het wat voor je is kan gewoon. Meld je van te voren aan bij Mieke, via secretaris@ttvw.nl. In verband met de coronamaatregelen loopt alles anders dan normaal en kunnen we je niet verzekeren dat je ook daadwerkelijk mee kan. Het zou jammer zijn als je op de bonnefooi en met goede moet komt en we moeten je teleurstellen. Proberen kan natuurlijk altijd, maar voor alle zekerheid kun je je beter van te voren even melden.

Ben je al lid, maar ontvang je geen communicatie?

Ben je al lid, maar zit je nog niet in de groepsapp waarin gecommuniceerd wordt over de fietstrainingen? Ook dan geldt, meld je even bij Mieke via secretaris@ttvw.nl (of app haar als je haar nummer hebt).

Veiligheidsregels

  • Het fietsen met een helm is verplicht.
  • Ligsturen mogen bevestigd zijn maar niet worden gebruikt tijdens deze trainingsavonden. Alle uitstekende delen dienen te zijn afgedopt.
  • Fietsen bij onze groep gebeurt op strikt eigen verantwoording.

We raden aan om altijd een gereedschapssetje bij te hebben met een reserve binnenband zodat een eventuele lekke band onderweg verholpen kan worden.

Samenwerking WTC Markelo

We werken samen met de wielerverenging WTC Markelo. Die samenwerking houdt in het kort in dat leden van TTvW bij enkele WTC trainingen mogen deelnemen en WTC leden bij TTvW trainingen. Wil je meer info over de samenwerking? Mail dan je vraag naar Mieke op secretaris@ttvw.nl.

Geef een reactie