Fietsen

Fietstrainingen 2021 vanaf 20 mei

Donderdag 20 mei zijn we gestart met de fietstrainingen. Deze trainingen worden georganiseerd met inachtneming van de coronamaatregelen. Dat betekent dat we mogen fietsen met grotere groepen, maar met 1,5 meter afstand onderling in de groep. De TC houdt zoveel mogelijk rekening met de maatregelen en daarmee de gezondheid van eenieder.

Voorlopige opzet

De fietstrainingen worden per 20 mei hervat. Verzamelen en start training om 18.45 uur vanaf Zwembad de Vijf Heuvels in Markelo.

Bij het verzamelen graag rekening houden met de basisregels en onderling 1,5 meter afstand houden. Afhankelijk van de opkomst zullen er verschillende groepen worden gemaakt, houd hierbij wel rekening met voldoende afstand tussen de groepen onderweg. Het is niet de bedoeling dat groepen onderweg samen gaan fietsen. 
Natuurlijk geldt nog steeds, heb je klachten blijf thuis en laat je testen.

Geen lid en wil je een meefietsen?

Meefietsen en kijken of het wat voor je is kan gewoon. Meld je van te voren aan bij Mieke, via secretaris@ttvw.nl. In verband met de coronamaatregelen loopt alles anders dan normaal en kunnen we je niet verzekeren dat je ook daadwerkelijk mee kan. Het zou jammer zijn als je op de bonnefooi en met goede moet komt en we moeten je teleurstellen. Proberen kan natuurlijk altijd, maar voor alle zekerheid kun je je beter van te voren even melden.

Ben je al lid, maar ontvang je geen communicatie?

Ben je al lid, maar zit je nog niet in de groepsapp waarin gecommuniceerd wordt over de fietstrainingen? Ook dan geldt, meld je even bij Mieke via secretaris@ttvw.nl (of app haar als je haar nummer hebt).

Veiligheidsregels

  • Het fietsen met een helm is verplicht.
  • Ligsturen mogen bevestigd zijn maar niet worden gebruikt tijdens deze trainingsavonden. Alle uitstekende delen dienen te zijn afgedopt.
  • Fietsen bij onze groep gebeurt op strikt eigen verantwoording.

We raden aan om altijd een gereedschapssetje bij te hebben met een reserve binnenband zodat een eventuele lekke band onderweg verholpen kan worden.

Samenwerking WTC Markelo

We werken samen met de wielerverenging WTC Markelo. Die samenwerking houdt in het kort in dat leden van TTvW bij enkele WTC trainingen mogen deelnemen en WTC leden bij TTvW trainingen. Wil je meer info over de samenwerking? Mail dan je vraag naar Mieke op secretaris@ttvw.nl.

Geef een antwoord