Start2Tri

Dit jaar wordt er op zondag 4 juni voor de 7e keer de Hof van Twente Triatlon georganiseerd in en rond zwembad ‘De Vijf Heuvels’ in Markelo. (www.hofvantwentetriathlon.nl).

Om je beter voor te bereiden op deze sportieve uitdaging heeft zwembad ‘De Vijf Heuvels’ samen met ons voorafgaand aan deze triatlon een extra trainingscyclus opgezet om je op 4 juni in optimale vorm aan de start te laten verschijnen.

Voor €85 kun je deelnemen aan 14 trainingen. 10 zwemtrainingen en 4 tri trainingen.

De zwemtrainingen zijn op maandagavond (20.00-20.45u) en/of vrijdagavond (17.45-18.30u) vanaf 3 februari t/m 2 juni. De zwemtrainingen zijn er op gericht je slag te verbeteren en met opbouwende schema’s je algehele conditie te verbeteren. 

De tri-trainingen zijn op 4 zaterdagen van 12.30-14.00u op 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei. De tri-trainingen zijn gericht op alle onderdelen en ook de wissels en starten ook bij het zwembad.

De zwemtraining staat onder deskundige leiding van zweminstructrice Henny Huisken. Henny is zelf ook fanatiek triatleet.  De tri-trainingen worden begeleid door ervaren triatleten.

Je kunt je gewoon inschrijven bij de 1e training, je hoeft hier niet extra voor te komen of van te voren te reserveren.

Voor meer informatie over deze extra trainingen kunt u contact opnemen met Henny Huisken via het algemene nummer van het zwembad 0547-361794 (vraag naar Henny).

Alle info kun je lezen op de website van zwembad De Vijf Heuvels.