Atletenlicentie nu zelf aanvragen

Aan alle TTvW’ers (en andere bondsleden die dit lezen en er hun voordeel mee doen)


M.i.v. 2021 worden atletenlicenties jaarlijks aangevraagd in je mijntriathlonbond.nl omgeving. Voorheen werd het verlengd als je niet annuleerde voor 1 november.
Begin 2021 krijg je bericht van de NTB om je atletenlicentie aan te vragen. Maar je kan het nu al zelf doen! Sta je net zo te popelen als wij en kun je niet langer wachten? Log dan in en vraag hem aan die licentie.

Ga naar je eigen mijntriathlonbond.nl omgeving, log in met je eigen gegevens en ga in het menu naar “mijn account” > “licenties” en kies voor “licentie aanvragen”.

Bericht NTB
Leden die volgend jaar (weer) een jeugd- of atletenlicentie willen hebben, kunnen deze zelf aanvragen via hun gebruikersaccount op mijn.triathlonbond.nl . Een jeugdlicentie (voor leden tot het jaar waarin iemand 20 jaar wordt) is gratis, een atletenlicentie (voor iedereen van 20 jaar en ouder) wordt direct bij aanvraag via iDeal betaald.
Leden die dit jaar een jeugd- of atletenlicentie hebben, ontvangen begin volgend jaar via e-mail een bericht waarmee ze een licentie voor het nieuwe jaar kunnen aanvragen en betalen. Wil een lid geen licentie (meer), dan kan dat bericht eenvoudigweg worden genegeerd. Leden die hun licentie eerder willen hebben, kunnen deze eind dit jaar al aanvragen en betalen via hun gebruikersaccount.