Fijne feestdagen en op naar 2021

Fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond en sportief 2021 gewenst!

Aan alle leden, sponsoren, volgers en geïnteresseerden,

Langzaamaan sluiten we 2020 af. De feestdagen resten nog, in een meer sobere vorm dan we hoopten. Maar hopelijk met als uitkomst dat we in 2021 weer onze geliefde sportactiviteiten kunnen en mogen oppakken. Bovenal hopen we 2021 met voorspoed en gezondheid tegemoet te mogen gaan.

Door de coronaregels zijn we genoodzaakt de nieuwjaarsreceptie van 2021, die normaliter begin januari plaatsvindt, te cancelen. We houden de berichtgevingen in de gaten en zullen, als de situatie het toelaat, met een ander initiatief komen om een gezamenlijke bijeenkomst te plannen.

Ondanks dat we niet weten hoe 2021 gaat lopen, is de 6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon wel geagendeerd en zijn de voorbereidingen daarop inmiddels opgestart. Houd voorlopig de Facebookpagina van het evenement goed in de gaten voor de nieuwste updates.

Tenslotte willen we nogmaals aandacht vragen voor het zelf aanvragen van je atletenlicentie in je eigen mijn.triathlonbond.nl omgeving. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de berichtgeving van de NTB, klik hier om het te lezen.

Met sportieve groet,
Bestuur TTvW Hof van Twente