TTvW atleten dagen elkaar uit

In deze wedstrijdloze periode proberen we elkaar zoveel mogelijk scherp te houden en uit te dagen. Trainen met een doel, hoe klein ook, is altijd beter dan doelloos trainen. Daarom hebben we tot 28 februari de TTvW Challenge opgezet.

De Challenge is opgebouwd uit de drie onderdelen; zwemmen, lopen en fietsen en daarbinnen een aantal uitdagingen. Alles kan (moet) individueel afgelegd worden. Het doel is vrij simpel: door zoveel mogelijk challenges zo goed mogelijk uit te voeren scoor je punten en maak je uiteindelijk kans op de eer en leuke, ludieke prijsjes. Die prijzen zijn uiteraard een leuk extraatje, het “wedstrijdelement” met een dikke vette knipoog is het leukst.

De eerste leden hebben zich al gemeld. Het enige dat je moet doen, naast lid zijn van TTvW, is melden dat je deelneemt door het inschrijfformulier online in te vullen en je telefoonnummer achter te laten. De organisatie plaatst je dan in de groepsapp waar je al je bewijsmateriaal achter kunt laten. En de groepsapp is natuurlijk dé plek waar je je stoere woorden vooraf aan je daden kunt plaatsen.

De eerste vlotte wielwissel, buitenzwemfoto (ja echt met deze temperaturen), de eerste KOM-strijder en de eerste smerige fietsen zijn al in de app voorbij gekomen. De beste foto’s worden ook op de site geplaatst. Net als de voorlopige scorelijst, met lijstaanvoerder. Al blijft de totaalscore nog even geheim, die wordt vakkundig en in volledig vertrouwen beheerd door de organisatie en aan het eind bekend gemaakt.

Ben je geen lid en wil je wel zo’n leuke Challenge organiseren met je vereniging? We hebben er geen patent op, dus neem over wat je wil.

Klik hier voor informatie en inschrijven.
Klik hier voor de tussenstand.
Klik hier voor de eerste foto’s.