Combi-training TTvW | zaterdag 5 februari

Zaterdag 5 februari houden we weer een gezamenlijke training. Deze keer staat er een zwem-mtb combitraining op het programma.

We starten om 10.15 uur in het zwembad voor een training van zo’n 2 km. Aansluitend stappen we op de fiets voor een offroad training. De training kan op een MTB, cyclo of gravelbike voltooid worden. We zullen eerst een stuk gezamenlijk infietsen, waar dus bij elkaar gebleven wordt. Na het inrijden staan er een aantal rondes met een klim op het programma. Die rondes kunnen op eigen tempo en intensiteit worden uitgevoerd. De trainer zal aangeven wanneer we weer verzamelen om uit te fietsen.

Wie, wat, waar?

De training is voor alle TTvW-leden, maar ook voor introducés. Voor iedereen geldt: aanmelden door een mailtje te sturen naar secretaris@ttvw.nl
Ben je geen lid, maar wil je graag eens kennis maken? Dan ben je dus van harte welkom! Wij vinden eigenlijk dat er geen betere manier is om kennis te maken, dan gewoon mee te doen.

Fietsen kunnen bij het zwembad uit het zicht gestald worden. We adviseren wel een slot mee te nemen, omdat het niet achter slot en grendel staat.

Afsluiting

Aan het eind van de training verzamelen we weer bij het zwembad, waar we gezellig met elkaar afsluiten met een kop koffie. Let op wel op, dit zal buiten zijn! Er is geen douche- of omkleedgelegenheid voor ons binnen in het zwembad na afloop.