Nieuwjaarswens Covid-style

Omdat we dit jaar de traditionele nieuwjaarsreceptie niet konden organiseren i.v.m. de geldende adviezen en maatregelen rondom corona, besloten de bestuursleden dit jaar de leden zelf op te zoeken.

Een persoonlijke overhandiging van een welgemeende nieuwjaarsgroet

Met hulp van de feestcommissie in de persoon van Gerben Heimerink, TC-lid Marcel ten Hove en oud-penningmeester Jeroen Jansen, togen bestuursleden Janneke, Mieke en Rudi naar de leden toe. Een persoonlijke groet met overhandiging van een nieuwjaarskaart. Zo hoopten we de meeste leden alsnog te zien en te spreken.

Eerst een bak koffie en de tactiek bepalen

Voordat de commissie op pad ging, moest eerst de route bepaald en de kaarten verdeeld worden. En die route bepalen bleek nog een flinke puzzel. Want wie splits je Groningen en Willemstad in de maag!? En wat te denken van Kampen en Ugchelen? Desalniettemin werden de door de voorzitter geplande routes niet direct afgebrand en zo kon een zeer gemotiveerd team rond half 10 per fiets, auto of benenwagen op pad voor zijn of haar postbode werk.

Ja echt, iedereen was tot het bot gemotiveerd. Alleen tegen het weer werd door een enkeling iets opgekeken.

Met wat creatieve en logistieke oplossingen werden de verre leden ook bereikt. En zo werden de routes netjes verdeeld in de driehoeken.
1. Markelo – Rijssen – Diepenheim – Geesteren (oké, 1 vierkant!)
2. Goor west- Goor oost- Goor centrum
3. Holten – Bathmen – Deventer
4. Enschede – Hengelo – Eibergen
5. Hengelo gld. – Borculo – Lochem

Enig verschil in af te leggen kilometers, kijken wie er van deze bezorging de meeste vruchten plukt in de zomer

Helaas lukte het niet om alle leden te spreken of te bereiken. Voor eenieder die nog geen kaart heeft ontvangen, wees niet bevreesd; de kaart komt! Voor eenieder die we niet persoonlijk hebben gesproken; langs deze weg nogmaals een welgemeend gelukkig en voorspoedig 2022 gewenst. En hopelijk tot zeer snel! In elk geval 21 en 22 mei op ons eigen feestje: de 6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon!

En iedereen klaagde over tegenwind