TTvW’ers actief in crosslopen

In het weekend van 12 en 13 maart waren meerdere TTvW-atleten actief in hardloopevenementen. Op het programma de Bovenbergcross (nu Kösterskoelecross) en de 25km. Salland Trail.

Mieke in actie op de 5km. Bovenbergcross

Bovenberg- / Kösterskoelecross

Aan de Potdijk in Markelo stond de Bovenbergcross, onderdeel van het ZorgSaam-SNS crosscircuit, op het programma. De organisatie is in handen van onze partnervereniging AV Goor. Een cross die jarenlang werd gehouden op de Bovenberg, bij de gelijknamige camping, maar dit jaar wordt georganiseerd vanuit de omgeving van zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. Inschrijving en uithijgen vond plaats in de Kösterskoele. Al met al geen onbekende omgeving voor onze triatleten, omdat dit ook de locatie van onze Univé Oost Hof van Twente Triathlon is.

Op de 5km. startten Deborah Wissink en Mieke Prins. Deborah trok in 19.34 minuten de winst bij de dames naar zich toe. Mieke Prins werd verdienstelijk 6e in 23.34 minuten.

Deborah Wissink wint de 5km. Bovenbergcross

Op de 10km. stonden Erik Lentfert en Martijn Lievestro aan de start. Erik finishte de wedstrijd als 8e bij de heren 50+ in een tijd van 46.34 minuten. Martijn Lievestro finisht 5 minuten later als 11e in de heren 40+ categorie in een tijd van 51.15 minuten.

25km. Salland Trail

Op dezelfde dag stonden Karen Eshuis en Jeroen Jansen aan de start van de Salland Trail in Hellendoorn. Een zware trailloop over 25km. met zo’n 265 hoogtemeters. De Salland Trail is geen wedstrijd, dus er is ook geen uitslag. Behalve het feit dat zowel Jeroen als Karen de missie volbrachten!